Мария Максимовна
Резюме Копирайтер
15 червня 2019р.Київ

Зайдіть або зареєструйтесь як роботодавець, щоб побачити контактну інформацію.
- Освіта—
- Досвід роботине має значення
- Тип роботибудь-яка
- Вид зайнятостібудь-який
Професійні навички
Початковий текст
«Прибуткове свинарство» - одинадцятий щорічний конгрес із питань бізнесу, менеджменту та технології у галузі, що цьогоріч відбувся 4 червня. Даний конгрес традиційно об’єднав багатьох вітчизняних та зарубіжних представників різних сфер галузі свинарства, що погодилися професійно та відверто обговорити найнагальніші питання, проблеми й виклики, що постають перед свинарями, переробниками м’яса та менеджерами закладів на сьогоднішній день. Цього року кількість учасників конгресу перевищувала 700 осіб, а більше, ніж половина учасників була причетна до галузі свинарства безпосередньо. Активну участь у заході приймали і представники ТОВ «Зоотехнологія»: більше того, компанія була визнана лідером галузі й отримала відповідну нагороду.
Програма конгресу була поділена на три секції: бізнес, технологія й управління та ветеринарія. Для обговорення доповідачами кожної секції піднімалися важливі питання.
Основними темами виступів експертів у бізнес-секції були проблеми компартменталізації, споживчі переваги стосовно свинини та загальна ситуація із «захистом» продукції вітчизняного виробника від імпорту на ринку. Андрій Жук, перший заступник голови Держпродспоживслужби, повідомив слухачів про те, що Наказ про компартмент вже підписаний і, станом на сьогоднішній день, очікує затвердження у Міністерстві юстиції України.
На тематичних виступах доповідачів у секції ветеринарії особливу увагу було приділено новітній відмові спеціалістами з тваринництва від застосування антибіотиків та, у свою чергу, альтернативним методам профілактики й лікування захворювань тварин.
У секціях технології та годування було винесено для обговорення питання годівлі свиноматок і розвитку ембріона, що безпосередньо пов’язаний із харчуванням тварини.
Підсумовуючи, зауважимо: одинадцятий щорічний конгрес пройшов не лише продуктивно з точки зору обговорення й розповсюдження знань про сучасні проблеми й новини свинарства, а й у теплій, приємній атмосфері, що, безумовно, посприяла неофіційному спілкуванню учасників у час між доповідями та після них, адже дружні колективні відносини – річ не менш важлива, ніж усвідомлення проблем галузі та ідеї щодо її розвитку.
XI Конгрес пройшов в продуктивному обговоренні піднятих важливих тем, а також, залишив місце і теплій атмосфері і неофіційному спілкуванню в кулуарах.