Колледж ресторанного хозяйства Национального университета пищевых технологий

На сьогодні Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій - це державний вищий навчальний заклад ІІ рівня акредитації, який являє собою багаторівневу систему профорієнтації, підготовки і перепідготовки кадрів для харчової промисловості, ресторанного господарства, торгівлі, економіки і сфери приватного підприємства нашої країни.

     За роки існування коледжу накопичений значний педагогічний досвід, створені багаті традиції, міцна матеріальна база, але головне - особлива атмосфера, у якій трудиться колектив однодумців, працівників, які знають свою справу і уболівають за неї душею.

     Якість навчальних послуг, які надає коледж, перевіряється державними установами, на основі чого видється Ліцензія на право надання освітніх послуг і Сертифікати про державну акредитацію навчального закладу. Це дозволяє видавати випускникам дипломи державного зразка, які дають право на ведення професійної діяльності.


     Перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі:    

                Харчові технології
                Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
                Готельно-ресторанна справа
                Облік і оподаткування
                Енергетичне машинобудування

 

       Термін навчання складає від 1 року 10 місяців до 3 років 10 місяців в залежності від обраної спеціальності і форми навчання. Підготовка фахівців здійснюється за двома формами навчання: денна та заочна.

      По закінченню коледжу випускник має право отримати вищу освіту за відповідним напрямом підготовки у скорочені терміни у Національному університеті харчових технологій, відокремленим структурним підрозділом якого є коледж, як на денній так і на заочній формах навчання.