Вікторія Вікторівна
Резюме Технолог м'ясного виробництва
21 сентября 2022 г.Винница (возможен переезд в другой город)

Войдите или зарегистрируйтесь как работодатель, чтобы увидеть контактную информацию.
- Образование—
- Опыт работыне имеет значения
- Тип работыпостоянная
- Вид занятостиполный день
Опыт работы
- –
ТОВ «Виробничо- торгівельна компанія «Грузинський дім»
Головний технолог мясного виробництва . Організація технологічного циклу з переробки мяса.
- Разробка технологічного процесу виготовлення та впровадження нових видів
продукції.
. - –
АТ «ABD Georgia» пізніше ТОВ «Грузинський дім»
Технолог ковбсного виробництва. Контроль виробничими та технологічними процесами.
- Контроль якості сировини вихідної сировини та готової продукції.
-Контроль за дотриманням технології виробництва на всіх стадіях
виготовлення продукції.
- Разробка рецептур та технологій виготовлення нових видів продукції.
- Розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт.
- Впровадження системи HACCP (iso 22000) на виробництво. - –
АТ «ABD Georgia» пізніше ТОВ «Грузинський дім»
Головний технолог ( виконуюча обов'язки головного технолога). Розробка і впровадження нових видів продукції. Контроль і організація
виробничими процесами.
Образование
- –
Технолог.
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за спеціальністю .
Дополнительные сведения
Знание языков:
украинский (родной).
Командировки:
готов(-а) к командировкам.
Дополнительно о себе:
Особисті якості:
Комунікабельна, відповідальна, дисциплінована, маю організаторські
здібності.Рекомендации:
Генеральний директор компанії «Грузинський дім"
Хохлова Евгенія ном.тел +380504718315