Таланты в работе
  • Найти вакансии
  • Добавить резюме
Вход
  • Вход
  • Регистрация
  • Работодателям
  • Войти

    Напомнить пароль

    Нет учетной записи?

    Зарегистрироваться
  • Еще
    • Кадровые агентства
    • Новости
    • Библиотека
    • ВУЗы
    • Услуги соискателям
    • Работодателям
  • Работодателям
  1. Talent.UA
  2. Поиск резюме
  3. Рестораны, кафе
  4. Резюме Повар
  • К списку резюме
  • Войти как работодатель
  • Присылать похожие
  •  Распечатать резюме
  • Добавить в избранные

Іван Валерійович

Резюме Повар

26 февраля 2021 г.

Киевская область

Войдите или зарегистрируйтесь как работодатель, чтобы увидеть контактную информацию.

  • Образование—
  • Опыт работыне имеет значения
  • Тип работылюбая
  • Вид занятостилюбой

Исходный текст

background image

Іван Валерійович ********

Показать контакты

******************** (mailto:********************%20ukr.net)

Київ

Громадянство: Україна

Дата народження: **********

ДОСВІД РОБОТИ

Мови:
Українська – C2 рівень
Російська – C2 рівень

Англійська – А2 рівень

Січень 2021 –
Лютий 2021

«Bistro» (заклад харчування / шведська лінія)
(Баришівка)

➢ Створення технологічних карт

➢ Допомога у відкритті локації

Жовтень 2020 –
Листопад 2020

«Boutique myasa» (магазин м’яса та
напівфабрикатів)

ЖК «Комфорт Таун»(Київ)

➢ Створення технологічних карт
➢

Допомога у відкритті локації

Лютий 2020 –
Квітень 2020

Бармен

Товариство з обмеженою відповідальністю «Кофе
Бар Плюс»

Міжнародний аеропорт Бориспіль, термінал D
(Бориспіль / Київ)

Головні обов’язки:

o

Приготування напоїв згідно технологічних карт

o

Контроль роботи обладнання

o

Обслуговування гостей (контактний бар)

o

Підтримка робочого місця в чистоті

o

Підготовка бару до передачі зміни

background image





Грудень 2019 –
Лютий 2020

Адміністратор / Бармен

Товариство з обмеженою відповідальністю
«Ренесанс Груп»

Стрип-клуб, готель «Русь» (Київ)

Головні обов’язки:

o

Відкриття та підготовка закладу до роботи

o

Приготування коктейлів згідно технологічних карт

o

Обслуговування гостей (контактний бар)

o

Контроль роботи персоналу

o

Ведення касової книги

o

Закриття закладу

Серпень 2015 –
Листопад 2019

Бармен

Товариство з обмеженою відповідальністю
«Шоколадниця «Україна»

Міжнародний аеропорт Бориспіль, термінал D
(Бориспіль / Київ)

Головні обов’язки:

o

Приготування напоїв згідно технологічних карт

o

Видача замовлень

o

Обслуговування та розрахунок гостей на касі 
(контактний бар) 

o 

Ведення касової дисципліни 

o 

Підтримка чистоти робочого місця 

Червень 2015 –
Липень 2015 

Су-шеф 

Товариство з обмеженою відповідальністю 
«Шоколадниця «Україна» 

Міжнародний аеропорт Бориспіль, термінал D 
(Бориспіль / Київ) 

Головні обов’язки: 

o 

Приготування страв згідно технологічних карт 

o 

Виконання правил “food safety” 

o 

Контроль роботи персоналу та обладнання 

o 

Введення нових страв в меню 

o 

Підбір та навчання персоналу 

o 

Відкриття нових локацій 
 

background image

Січень 2011 – 
Липень 2014 

Кухар-універсал 

Рестран «Іль Патіо» 

Міжнародний аеропорт Бориспіль, термінал F 
(Бориспіль / Київ) 

Головні обов’язки: 

o 

Приготування страв згідно технологічних карт 

o 

Приготування тіста та напівфабрикатів 

o 

Контроль роботи обладнання 

o 

Виконання правил “food safety” 

o 

Підтримка робочого місця в чистоті 

o 

Участь в міжнародних та територіальних конкурсах 
 

ОСВІТА

Вересень 2008 – 
Лютий 2011

Технік-технолог з технології харчування 
Виробництво харчової продукції 
Київський технікум готельного господарства 
 

СТАЖУВАННЯ

Травень 2011 – 
Липень 2011

Санаторій МВД (Гурзуф, Крим) 

Головні обов’язки: 

o 

Приготування страв згідно технологічних карт 

o 

Підготовка лінії роздачі

o 

Видача готових страв на лінії роздачі 

o 

Підготовка кухні для передачі зміни (прибирання / 
приготування напівфабрикатів) 

o 

Обслуговування гостей – сніданок / обід / вечеря 
(800-900 персон) 
 

Червень 2010 – 
Серпень 2010

Санаторій МВД (Гурзуф, Крим) 

Головні обов’язки: 

o 

Приготування страв згідно технологічних карт 

o 

Підготовка лінії роздачі

o 

Видача готових страв на лінії роздачі 

o 

Підготовка кухні для передачі зміни (прибирання / 
приготування напівфабрикатів) 

o 

Обслуговування гостей – сніданок / обід / вечеря 
(800-900 персон) 
 

background image

 
Квітень 2010 – 
Травень 2010 

Санаторій МВД (Гурзуф, Крим) 

Головні обов’язки: 

o 

Приготування страв згідно технологічних карт 

o 

Підготовка лінії роздачі

o 

Видача готових страв на лінії роздачі 

o 

Підготовка кухні для передачі зміни (прибирання / 
приготування напівфабрикатів) 

o 

Обслуговування гостей – сніданок / обід / вечеря 
(800-900 персон) 

o

Листопад 2009 – 
Грудень 2009 

Санаторій «Сартус» (Одеса) 

Головні обов’язки: 

o 

Приготування страв згідно технологічних карт 

o 

Підготовка лінії роздачі (шведський стіл) 

o 

Обслуговування гостей – сніданок / обід / вечеря 
(40-60 персон) 
 

КОНКУРСИ

Липень 2013 – 
Серпень 2013 
 

Універсіада 2013 (Казань) 

✓ Команда запуску нової локації 
✓ Навчання та підбір персоналу 
✓ Контроль роботи на всіх процесах кухні 

Жовтень 2012 
 

Міжнародний конкурс піцейол серед ресторанів 
«РосІнтер Аеро» (Москва) 

2-ге призове місце 

✓ Приготування піци за заданий час згідно рецептури 


Document Outline

  • My Bookmarks

‹›×
    Рубрика:
    • Рестораны, кафе
    Резюме опубликовано:
    26 февраля 2021 (17:58)
    Код резюме:
    535808
    • К списку резюме
    Пожаловаться на это резюме
    Распечатать
    Talent.UA
    ВакансииРезюмеsearchКадровые агентстваevent_seatСеминары и тренинги
    info_outlineО проектеcommentНовостиbookБиблиотекаsettingsAPI
    Библиотека
    ВУЗы УкраиныПТУ УкраиныОбразцы резюме
    Помощь
    Услуги
    work Услуги работодателям Услуги соискателям
    Контакты
    Отправить сообщениеinfo@talent.ua
    • Русский
    •  
    • Українська
    •  
    • English
    •  
    Пользовательское соглашениеКарта сайта©2025 Talent.UA
    Администрация сервера не несет ответственности за содержание частных объявлений
    QR code
    ©2025 Talent.UA