Таланты в работе
  • Найти вакансии
  • Добавить резюме
Вход
  • Вход
  • Регистрация
  • Работодателям
  • Войти

    Напомнить пароль

    Нет учетной записи?

    Зарегистрироваться
  • Еще
    • Кадровые агентства
    • Новости
    • Библиотека
    • ВУЗы
    • Услуги соискателям
    • Работодателям
  • Работодателям
  1. Talent.UA
  2. Поиск резюме
  3. Рестораны, кафе
  4. Резюме Helper
  • К списку резюме
  • Войти как работодатель
  • Присылать похожие
  •  Распечатать резюме
  • Добавить в избранные

House

Резюме Helper

30 октября 2019 г.

Днепр (Днепропетровск)

Войдите или зарегистрируйтесь как работодатель, чтобы увидеть контактную информацию.

  • Образование—
  • Опыт работыне имеет значения
  • Тип работылюбая
  • Вид занятостилюбой

Профессиональные навыки

  • Chef
  • Management
  • DBA
  • Inventor
  • RDS
  • Customer relations
  • Guidelines
  • Costing
  • Training
  • UI
  • Customer Service

Исходный текст

Kar***eep Singh Gill

331, Medical Enclave, Circular Road, Amritsar, Punjab -143001

Contact: 734-745-3506

Email: Показать контакты

Positive, hardworking, h***s-on leader with 12+ years’ experience managing restaurants operations at establishments in Chernivtsi, Ukraine. Adept at leading both back of house *** front of house employees ensuring the highest st***ards of customer service *** food quality. Expert in the areas of scheduling, inventory management, food labor, supply costing *** food safety policies *** guidelines.

Experience

Sep 2008– Dec 2018

Chef, Chernowitz

  • Monitored sanitation practices to ensure that employees follow st***ards *** regulations.

  • Checked the quality of raw *** cooked food products to ensure that st***ards are met.

  • Checked the quantity *** quality of received products.

  • Order or requisition food or other supplies needed to ensure efficient operation.

  • Collaborated with other personnel to plan *** develop recipes or menus, considering such factors as seasonal availability of ingredients or the likely number of customers.

  • Analyzed recipes to assign prices to menu items, based on food labor *** overhead costs.

  • Described menu items to customers or suggested products that might appeal to them.

Nov 2006 – Aug 2007

Chef, Bukovinian State Medical University (Hostel Mess)

  • Looked after overall working of the hostel kitchen.

  • Planned *** developed recipes *** menus.

  • Managed customer relations by interacting with the customers to have honest feedback.

  • Also, took care of the complaints, collected from the customers, regarding any food preparation or quality.

  • Inventory Management

  • Quality Control

Education

Sep 2005

Training in Indian Kitchen Department, M.K Hotel, Amritsar

  • Successfully completed six-month training course at M.K. Hotel Indian kitchen department located at Amritsar, Punjab

June 2005

Certificate course in food CRAFT: cookery, National Finishing *** cookery institute

  • Successfully completed six -month certificate course in cookery from NFCI Jal***har, Punjab

Skills

  • Attention to detail - Experienced

  • Inventory Management - Skillful

  • Food service management - Experienced

  • Team Player

‹›×
    Рубрика:
    • Рестораны, кафе
    Резюме опубликовано:
    30 октября 2019 (11:14)
    Код резюме:
    514452
    • К списку резюме
    Пожаловаться на это резюме
    Распечатать
    Talent.UA
    ВакансииРезюмеsearchКадровые агентстваevent_seatСеминары и тренинги
    info_outlineО проектеcommentНовостиbookБиблиотекаsettingsAPI
    Библиотека
    ВУЗы УкраиныПТУ УкраиныОбразцы резюме
    Помощь
    Услуги
    work Услуги работодателям Услуги соискателям
    Контакты
    Отправить сообщениеinfo@talent.ua
    • Русский
    •  
    • Українська
    •  
    • English
    •  
    Пользовательское соглашениеКарта сайта©2025 Talent.UA
    Администрация сервера не несет ответственности за содержание частных объявлений
    QR code
    ©2025 Talent.UA