Винницкий центр профессионально-технического образования торговли и пищевых технологий

Правила прийому в навчальний заклад

Вступники подають заяву про прийом із зазначенням обраної професії, до якої додають:

    - медичну довідку встановленого зразка;

    - довідку з місця проживання, 6 кольорових фотокарток;

    - копію ідентифікаційного коду;

    - копію паспорта або свідоцтва про народження.

    - документ про освіту (оригінал)

Прийом документів проводиться з 1 червня. Зарахування в навчальний заклад здійснюється шляхом конкурсного відбору
документів про освіту і співбесіди.

    На базі 9-ти класів:
    - Кухар; Кондитер - 3 роки
    - Слюсар-ремонтник; Слюсар з ремонту автомобілів - 3 роки
    - Кухар; Офіціант - 3 роки
    - Бармен; Офіціант - 3 роки
    - Продавець продовольчих товарів; Касир (на підприємстві, в установі, організації) - 3 роки


    На базі 11-ти класів:
    - Кухар; Кондитер - 1,5 роки
    - Кухар; Офіціант - 1,5 роки
    - Продавець продовольчих товарів; Касир (на підприємстві, в установі, організації) - 1,5 роки
    - Контролер-касир; Агент з постачання - 1,5 роки
    - Майстер ресторанного обслуговування; Адміністратор - 1,5 роки
    - Бармен; Офіціант - 1 рік
    - Слюсар з ремонту автомобілів - 1 рік

Навчання в Центрі безкоштовне. Виплачується стипндія. Працює їдальня.