Светозар Эдуардович
Резюме Генеральный менеджер ресторана – 1 500 $
27 лютого 2021р.Одеса (можливий переїзд до іншого міста)
Зайдіть або зареєструйтесь як роботодавець, щоб побачити контактну інформацію.
- Освітавища
- Досвід роботибільше 5 років
- Тип роботипостійна
- Вид зайнятостіповний день
Мета: Работа над интересным проектом с командой профессионалов. Создание новых концепций.
Професійні навички
- Работа в команде
- Навыки деловой коммуникации
- Лидерские качества
- Направление продаж HoReCa
- Кулинария
- Обслуживание клиентов
- Маркетинговые стратегии офф-лайн
- Маркетинговые стратегии онлайн
- Развитие продаж
- Развитие персонала
- Развитие бизнеса
- Английский язык
- Французский язык
- Знание барного оборудования
- Виноделие
- F&B Индустрия
- Барная миксология
Досвід роботи
- –
DOORS
Start-up Менеджер. Создание концепции
Дизайн
Подбор посуды
Персонал
Тренинги
Ивенты
Маркетинг планирование . - –
Аркадия Плаза
Генеральный менеджер. Реорганизация предоставляемого сервиса
Тренинг
Продажи
Реконструкция
Создание нового меню ресторана
Контроль качества услуг
Ивенты . - –
Казань Арена
Консультант в сфере обслуживания и организации ивентов. Организация сервиса в скай-боксах
Организация работы президентской ложи
Проведения и планирование ивентов международного формата . - –
Загородный комплекс VODA/SNEG г.Казань
Генеральный менеджер. Создание концепции
Подбор персонала/команды
Дизайн и планирование залов
Спонсорские контракты
Маркетинговое планирование
Создание меню
Тимбилдинг/тренинг
Ивент планирование . - –
Plaza Beach
Генеральный менеджер. Создание концепта
Реконструкция объекта
Подбор персонала
Маркетинговый план
Создание меню
Ивент планирование
Подписание спонсорких контрактов
Организация сервисного плана в связи с большой разновидностью зонирования .
Освіта
вища
Підвищення кваліфікації
International Hospitality Conference, Конференция дизайн и архитктура HORECAПочатковий текст
Pro�ile
Svitozar
Markovskyy
R E S T A U R A N T M A N A G E R
Details
****************************
Links
Skills
Ability to Work Under Pressure
Adaptability
Ability to Work in a Team
Communica�on Skills
Leadership Skills
Food Service Industry Knowledge
Culinary Techniques
Industry Knowledge
Knowledge of Food Chemistry
Excellent Customer Service Skills
Strategic Marke�ng Skills
Business Development Strategies
Languages
Russian
English
French
Ukrainian
Hobbies
Tennis, Skiing, Snowboarding.
Passionate food and beverage, restaurant management specialist. Have 11 years of
experience in star�ng up and managing hotels and restaurants. Have the ability to
make something totally new, as also have crisis management skills. My strongest
side, would be in crea�ng new concepts and implemen�ng opera�onal strategies.
Have a good understanding in cooking and alcohol mixology techniques.
High level of costumer service standards.
Employment History
Restaurant Manager, Doors restaurant in Arcadia Plaza, Odessa
J U L Y 2 0 1 8 - J A N U A R Y 2019
Idea creator
• Making of the concept
• Working with architecture and design
• Taking part in full reconstruc�on
• Furniture orders
• Kitchen appliances orders
• Marke�ng planning
• Events and concerts organiza�on
• Menu inven�ons
• Wine selec�ons
Hotel General Manager, Arcadia Plaza , Odessa
J U L Y 2017 - J U N E 2018
Crisis management
• Reorganiza�on of staff ethics
• Training's
• Sales
• Rooms refurbishment
• Crea�ng new menus for restaurant and room service
• Events
Country club General Manager, VODA, Kazan
M A R C H 2013 - F E B R U A R Y 2017
Idea Creator
• Concept crea�on
• Building up the team
• Design and floor planning
• Sponsorship contracts
• Furniture orders
• Marke�ng plan
• Menu crea�ons
• Team building/training
• Events planing
F&B and Service Consultant, Kazan Arena (Football Stadium), Kazan
M A R C H 2013 - F E B R U A R Y 2017
Consultant
• Sky boxes food service organiza�on
• Sky boxes staff ethics control
• F&B services for presiden�al sky box
• Event organiza�on (Get*Wet FINA final pool party)
• Sponsorship contracts
General M anager, Plaza Beach/Terrasa Restaurant, Odessa
MARCH 2010 - SEPTEM BER 2012
Idea Creator
• Concept crea�on
• Reconstruc�on
• Building up the team
• Marke�ng plan
• Menu crea�on
• Event planning
• Sponsorship contracts
• Service plan crea�on (large area had to covered by the service team, as we had
the beach, swimming pool, restaurant and a night club)
Education
High School, TASIS, Lugano
AUGUST 1999 - J U L Y 2000
High Sch o o l, College du Leman, Geneva
AUGUST 2000 - SEPTEM BER 2001
High School, Ins�tut Monte-Rosa, Montreux
SEPTEM BER ****************
Graduated
Restaurant Management, Glion Ins�tute of Higher Educa�on, Glion
JA NU A R Y *******************
