Сергій
Резюме Шеф-повар, су-шеф
6 марта 2018 г.Львовская область (возможен переезд в другой город)
Войдите или зарегистрируйтесь как работодатель, чтобы увидеть контактную информацию.
- Образованиевысшее
- Опыт работыболее 5 лет
- Тип работылюбая
- Вид занятостилюбой
Цель: Відкриття закладів громадського харчування з нуля, підбір обладнання, проектування кухні, навчання персоналу, корекція діючого меню.Тренінги для працівників
Профессиональные навыки
- Корекція діючого меню закладів громадського харчування
- Ресторанний консалтинг та ребрендінг закладів
- Відкриття закладів громадського харчування з нуля, підбір обладнання
- Відео з моєю участю https://youtu.be/vYYPnI4wRW0
Опыт работы
- –
Ресторанний консалтинг та ребрендінг закладів громадського харчування
Бренд Шеф кухар. Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)
Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .
Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.
про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.
.
Образование
высшее
- –
Технолог харчової промисловості.
Повышение квалификации
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini (2016)Дополнительные сведения
Знание языков:
украинский (родной), русский (эксперт).
Права категории:
B
Командировки:
готов(-а) к командировкам.
Дополнительно о себе:
Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Асоціації Шеф-Кухарів.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
З 2015 створив спільно з телеканалом ІНТБ свою авторську програму СТРАВА ВІД ШЕФА,також я веду кулінарну рубрику у журналі CITI LIFE.
з 2015 займаюсь професійною розробкою меню