Юрій Юрійович
Resume Администратор-менеджер ресторану – 13 000 грн.
5 June 2020y.Lviv
- Education—
- Work experiencedoes not matter
- Job typeconstant
- Work typefull day
Objective: Досягти успіху у сильній та надійній компанії, вчитись новому, співпрацювати з фахівцями.
Professional skills
- Вміння організовувати події
- Вміння створювати команду
- Вміння вести переговори
- Організованість
- Лідерство
- Вміння стратегічно планувати
- Вміння швидко приймати рішення
- Вміння переконувати
- Досвід фінансового планування
- Ораторська майстерність
- Аналітичний склад розуму
Work experience
- –
Фаст фуд "Галицька Бульба"
Менеджер . ◾Аналіз ринку швидкої їжі, збір інформації по конкурентах, пошук "хайпів" які з'явились в сфері;
◾Розробка стратегій залучення клієнтів - асортимент, пропозиції, реклама, розвиток сервісу;
◾Налагодження операційних процесів, автоматизація бізнесу;
◾Набір персоналу, створення лиця бренду, впровадження стандартів роботи;. - –
Кафе "Ом ном ном"
Адміністратор . ◾Набір, навчання, контроль та мотивація персоналу; (Я НАВЧИВСЯ ШВИДКО ШУКАТИ СВОЇХ )
◾Робота з постачальниками, контроль складу, складання бланку замовлень, пошук постачальників, прийом товару; (ВСЕ БУЛО ТОЧНО, ЛОГІЧНО, РОЗУМНО)
◾Контроль касової дисципліни, відкриття, поточна робота та закриття зміни ;
◾Проведення інвентаризацій;
◾Виконання доручень керівника, операційна робота;
◾Комунікація з гостями, створення атмосфери привітності, збір відгуків. (В МЕНЕ ТАМ БУЛО БАГАТО ДРУЗІВ). - –
Лаунж бар "Hot Bawl"
Менеджер . ◾Аналіз фінансових показників (РОБИВ ВСЕ, ЩОБ ВЛАСНИКИ БУЛИ СПОКІЙНІ ЗА СВОЇ ГРОШІ))
-формування фінансової звітності підприємства у тісній взаємодії з бухгалтерією;
-погодження з власниками бізнесу бюджету на зарплату, закупівлю продуктів, рекламу, проведення вечірок, та інших витрат, оптимізація цих витрат;
◾Набір команди
(СТВОРЕННЯ КОМАНДИ МРІЇ))
-створення концепції "лиць" закладу, формування параметрів відбору працівників згідно концепції;
-пошук кандидатів через сайти (ворк. юа та ін.), групи у соц. мережаж, особисті знайомства, проведення співбесід;
-навчання та адаптація працівників, вирішення конфліктних ситуацій, створення комфортного робого клімату, мотивація;
◾Організація івентів
(БО ВСІ ХОЧУТЬ ВИНА І ВИДОВИЩ))
-створення концепції події;
-підбір dj;
-спеціальні пропозиції вечора;
-підрядники - фотограф, звукове обладнання, світло;
-pr події у соц. мережах, особисті запрошення блогерів;
. - –
Ресторан "Брудершафт"
Адміністратор . ◾Набір, навчання, адаптація, та контроль роботи персоналу, індивідуальна мотивація та вирішення конфліктних ситуації в колективі ( HR менеджмент) ;
◾Робота з постачальниками, контроль складу, оптимізація витрат на закупки, аналіз пропозицій постачальників та підбір вигідних пропозицій;
◾Вирішення поточних завдань, виконання доручень керівника;
◾Комунікація з гостями, збір відгуків, створення гостинної та привітної атмосфери, формування постійної клієнтської бази, вирішення проблемних ситуацій гостей;.
Education
- –
Туризм.
Географічний. - –
Флейта.
Духові інструменти.